servicii dezinsectie plosnite de pat

Servicii dezinsectie apartamente / garsoniere pentru combatere plosnite de pat

Deoarece am observat o crestere a numarului de cazuri cu plosnite de pat, va prezentam metodele de dezinsectie contra acestui parazit.

Prima modalitate este cea chimica, care presupune interventia in doua etape, la interval de 3 saptamani. Se utilizeaza pompa de joasa presiune cu insecticid lichid. Prima etapa are efect asupra insectelor adulte. Cea de-a doua etapa, incepe dupa eclozarea oualelor si actionam asupra insectelor care au ajuns la maturitate. Intervenim cu substante de soc ce au efecte vizibile imediat.

In cele 3 saptamani dintre cele 2 etape, va trebui sa aspirati locuinta zilnic. Sacul aspiratorului se va goli imediat dupa folosire si se va arunca intr-un sac de gunoi sigilat.

Substantele folosite NU sunt daunatoare omului sau animalelor de companie dupa ce s-au uscat!
House Keeping foloseste substantele profesionale ce nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate. Acestea sunt utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

Cea de-a doua metoda este ecologica si consta in interventia cu AquaPy. AquaPy este formulat, integrat, pe baza de extract de plante provenit din polenul crizantemei africane (Pyrethrum cinerariaefolium). Acest polen actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor, distrugandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea.

Caracteristicile insecticidul AquaPy sunt benefice incintelor sensibile, unde activitatea trebuie reinceputa imediat dupa dezinsectie. Este insecticidul ideal pentru tratamente de scurta durata si eradicare eficace impotriva plosnitelor de pat.

Are in compozitie uleiuri minerale si compusi organici volatili. Datorita acestor compusi, are o biodegrabilitate accelerata, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.

A dovedit eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de daunatori: gandaci, muste si tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, daunatori de depozite, urechelnite, furnici sau viespi.

Se foloseste preponderent in spatiile folosite de industria alimentara, farmaceutica, hoteluri sau restaurante. Totodata este indicat in unele cazuri pentru locuinte, spatii comerciale, cladiri de birouri, scoli, gradinite, institutii publice, etc.

Sfaturi utile pentru dezinsectie plosnite de pat

– Inainte de a realiza dezinsectia pentru plosnita de pat, daca aveti un animal de companie, asigurati deparazitarea acestuia.

– Dupa interventie: NU se intra in locuinta in urmatoarea ora. NU se spala pardoseala pana a doua zi si se deschid geamurile pentru aerisire timp de aproximativ 2 ore.

– Daca dezinsectia se face cu substante ecologice, nu este necesar sa evacuati incaperea, deoarece aceasta metoda nu este nociva.

Contactati House Keeping DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si faceti o programare – vom discuta si analiza cu dumneavoastra toate metodele si optiunile de exterminare a plosnitelor de pat.