servicii dezinsectie purici

Servicii dezinsectie apartamente / garsoniere pentru combatere purici

Serviciul de combatere purici presupune doua etape si difera de dezinsectia gandacilor. Etapele se realizeaza la un interval de 14-18 zile. Prima operatiune o efectuam cu ajutorul nebulizatorului care produce asa numita „ceata rece”. Acesta este un aparat ULV care pulverizeaza insecticid lichid in particule de circa 5-10 microni/particula. Cu acest aparat vom nebuliza substanta in toata lociunta. Interventia cu pompa de joasa presiune este ineficienta, deoarece puricele poate evita insecticidul pompat asa. Puricele nu este tarator si poate sa evite zonele in care s-a pulverizat insecticidul cu pompa.
Pentru siguranta interventiei trebuie sa actionam insecticidul in tot apartamentul. Tratarea exclusiva a zonelor unde ati semnalat prezenta puricilor nu este eficienta. Acestia pot migra cu usurinta din zonele tratate in zone netratate. Insecticidul lichid folosit in prima faza este unul de soc. Ceea ce inseamna ca efectele acestuia sunt vizibile imediat.
Pentru faza a doua se utilizeaza acelasi procedeu, cu mentiunea ca se va pulveriza insecticid lichid care persista.
Este bine de stiut ca substantele de soc (cu efect imediat) au un miros neplacut. Substantele care persista, din faza a doua sunt inodore sau au miros placut.
Substantele folosite NU sunt daunatoare omului sau animalelor de companie dupa uscare!
House Keeping foloseste substantele profesionale care nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate. Acestea sunt utilizate doar de catre personal instruit si calificat.

House Keeping DDD ofera garantie 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii.

Ce subliniem la garantia serviciilor noastre este ca in aceasta perioada, curatenia si igiena trebuie sa fie tratate cu seriozitate. De asemenea, animalele de companie trebuie sa fie deparazitate.

Sfaturi utile pentru dezinsectie purici

  • Inainte de a realiza dezinsectia pentru purici, daca aveti animale de companie, asigurati deparazitarea acestora.
  • Dupa interventie: NU se intra in locuinta in urmatoarea ora. NU se spala pardoseala pana a doua zi si se deschid geamurile pentru aerisire timp de aproximativ 2 ore.
  • Daca aveti acvariu cu pesti, va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie. Substantele utilizate sunt daunatoare pestilor

Contactati House Keeping DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si faceti o programare – vom discuta si analiza cu dumneavoastra toate metodele si optiunile de exterminare a puricilor.