combatere omizi

Servicii dezinsectie pentru combatere omizi

Serviciul de combatere omizi este foarte util pentru culturi deoarece aceste insecte erbivore provoaca mari daune. Au o dimensiune cuprinsa intre 22 – 28 mm si se hranesc intensiv. Din aceasta cauza dauneaza mult agriculturii si omului. Omizile au pana la 10 perechi de picioare si sunt diferite de la specie la specie. Mancarea preferata a omizilor sunt diferite tipuri de frunze si mugurii plantelor.

Unele specii de omizi sunt acoperite cu niste perisori iritanti pentru om. Sunt colorate in functie de mediul in care traiesc. Aceste insecte apar la sfarsitul lunii mai, dar sunt conditionate si de conditiile meteo.

Cum se face tratamentul e dezinsectie impotriva omizilor?

Metoda de eliminare a acestor daunatori se face prin pulverizarea solutiilor insecticide pe vegetatie. Noi, cei de la House Keeping folosim atomizorului sau un pulverizator de joasa presiune (pompa mecanica). Ca dezinsectia sa fie un succes, lucram cu atentie si rabdare pentru a acoperi toata vegetatia. Astfel obtine cele mai bune rezultate. Insecticidul se dizolva in concentratia minima recomandata, nu este necesara dublarea dozei. Aceste insecte mor destul de usor. Pulverizarea se face cu duze fine ce arunca jetul sub forma de umbrela. In final acesta este modul pentru a acoperi o suprafata cat mai mare cu un consum cat mai mic.

Contactati House Keeping DDD. Suntem experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie. Va vom oferi o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si faceti o programare pentru a discuta si analiza cu dumneavoastra toate metodele si optiunile de exterminare a omizilor.