servicii dezinsectie gandaci de bucatarie

Servicii dezinsectie pentru combatere gandaci de bucatarie

Dezinsectia gandacior de bucatarie se desfasoara in doua etape, la un interval de 3 saptamani.

In prima etapa, inainte de operatiunea propriu zisa, este foarte importanta curatenia. Dupa ce locuinta a fost curatata si toate resturile de mancare, gunoi au fost aruncate, se poate interveni. Vom incepe cu o pompa de joasa presiune, cu care se va pulveriza substanta contra gandacilor de bucatarie in toata locuinta. Vom insista in zonele in care a fost depistat focarul. Cum le spune si numele, gandacii de bucatarie isi fac cuib in zona bucatariei, in zone mai greu accesibile. Echipa House Keeping DDD pentru interventia de dezinsectie va goli dulapurile din bucatarie pentru a insista in aceste zone.

Vom interveni in tot apartamentul pentru ca gandacii tind sa migreze din zona tratata in zone netratate. In plus, daca vom constata o infestare de proportii, atunci vom folosi si insecticidul gel.

Rolul insecticidului gel este pentru a interveni pe o perioada mai lunga de timp. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este foarte eficace, cu efecte vizibile imediat. Gelul isi produce efectele dupa 7 zile de la aplicare, proprietatile lui persistand pana la 5 luni.

O diferenta importanta intre substantele de soc (cu efect imediat) si cele pe baza de gel e ca primele au un miros neplacut, iar celelalte sunt fie inodore fie au miros placut.
Substantele folosite NU sunt daunatoare omului sau animalelor de companie dupa ce s-au uscat!
House Keeping foloseste substantele profesionale ce nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate. Acestea sunt utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

House Keeping DDD ofera garantie 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii.

Ce subliniem la garantia serviciilor noastre este ca in aceasta perioada, curatenia si igiena trebuie sa fie tratate cu seriozitate.

Suntem ferm convinsi ca ati incercat sa scapati de gandacii de bucatarie pe cont propriu dar produsele din comert nu sunt la fel de eficace iar experienta unei firme specializate este importanta in acest domeniu.

Sfaturi utile:

– Inainte de interventie vom goli dulapurile din bucatarie si vom elibera accesul in spatiile inguste sau blocate. Totodata vom ridica toate covoarele;

– Dupa interventie: NU se intra in locuinta in urmatoarele 2 ore. NU se spala pardoseala pana a doua zi si se deschid geamurile pentru aerisire timp de aproximativ 2 ore;

– Daca detineti un acvariu va trebui sa il acoperiti deoarece substantele utilizate sunt daunatoare pestilor;

– Recomandati vecinilor de sus si de jos (daca aveti) sa faca si ei dezinsectie in acelasi timp pentru a evita migratia gandacilor intre locuinte.

Contactati House Keeping DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si faceti o programare – vom discuta si analiza cu dumneavoastra toate metodele si optiunile de exterminare a gandacilor de bucatarie.