Servicii dezinsectie Baia Mare

Incepe noul sezon pentru dezinsectie in Baia Mare

Primavara este sezonul curateniei si momentul perfect pentru dezinsectie in Baia Mare.

Acest anotimp este cel mai potrivit pentru insecte sa apara si sa se inmulteasca. Deoarece temperatura este in crestere dupa iarna, primavara creaza conditii optime de aparitie a daunatorilor. Invazia soarecilor, sobolanilor si a gandacilor este mai intensa si mai agresiva in orasele mai mari, deoarece sunt mai multi locuitori care genereaza deseuri. Aceste animale si insecte cresc riscul de imbolnaviri, ele purtand tot felul de boli. Sunt animale adaptate conditiilor dintre cele mai dificile. Operatiunile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare trebuie realizate regulat si numai de firme specializate in acest domeniu. House Keeping Baia Mare ofera servicii de eliminare a daunatorilor si este autorizata sa foloseasca substante toxice pentru combaterea lor.

Conform specialistilor House Keeping in servicii de dezinsectie si deratizare, dupa ce temperaturile sunt constant peste 11-12 grade, insectele incep sa apara. Acesta este timpul cel mai potrivit pentru a actiona impotriva lor. Daca impiedicam dezvoltarea daunatorilor si intervenim prompt putem sa ii distrugem si sa prevenim infestarile. Actiunile profilactice (de preventie) sunt cele mai utile deoarece neutralizam actiunea insectelor si a rozatoarelor inainte ca acestea sa devina o problema.

Pentru orice tip de serviciu, dezinsectie, dezinfectie sau deratizare, puteti conta pe House Keeping, firma de curatenie din Baia Mare. Vom realiza un plan bine definit pentru dumneavoastra, in functie de marimea problemei avute.

Leave a Comment