dezinsectie si combatere tantari

Serviciul de dezinsectie si combatere tantari, are rolul de distruge tantarii din casa si gospodaria ta.

Printr-o dezinsectie tantari realizata bine, noi, cei de la House Keeping DDD va protejam de efectele suparatoare ale tantarilor. Deoarece aceste insecte pot provoca grave probleme de sanatate pentru tine si familia ta, este recomandat sa apelezi la o echipa dedicata combaterii daunatorilor.

Dezinsectia porneste in prima faza cu inspectarea locatiei, pentru a detecta sursa insectelor. Apoi, House Keeping decide metoda cea mai eficienta de combatere a tantarilor in functie de tipul locatiei si de gradul de infestare.
Echipa noastra foloseste de cele mai multe ori in interventiile contra tantarilor, nebulizatorul, atomizorul sau aparatul tip „fogger”. Substantele cotra tantarilor folosite nu sunt daunatoare omului si animalelor de companie. dupa uscare.

Dupa interventia initiala, la un interval de 3 saptamani se reia operatiunea, deoarece prima data se elimina doar insectele vii. A doua oara se extermina si puii proveniti din ouale ( larvele) de tantari depuse pana in momentul primei interventii.

Recomandari in timpul operatiunii de dezinsectiei tantari

Casa trebuie sa fie goala timp de 2 – 3 ore, timp in care echipa House Keeping va pulveriza substantele care combat tantarii. Ulterior, se va aerisi toata casa, pentru ca aerul sa devina din nou curat in locatie.
Daca aveti un acvariu cu pesti, acoperiti-l deoarece substantele sunt daunatoare pestilor.
Aspirati bine toate covoarele si incaperile, pentru a extrage orice ramasite de la tantari.

Contactati House Keeping DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si faceti o programare – vom discuta si analiza cu dumneavoastra toate metodele si optiunile de exterminare a mustelor.