combatere molii

Servicii dezinsectie pentru combatere molii

Serviciul de combatere molii se adreseaza celor care s-au saturat sa aiba gauri in hainele de lana. Moliile traiesc in interiorul caselor, in dulapurile cu haine de obicei. Aici pot gasi cu usurinta hrana. Aceste insecte daunatoare se hranesc atat cu alimente cat si cu produse textile naturale din lana, bumbac, matase sau blana.

La exterior, moliile se intalnesc sub forma de larva, apoi omida. Omizile sunt un important daunator pentru culturile agricole, dar House Keeping are solutia pentru combatere omizi. In acest stadiu, ele se hranesc cu seva plantelor, distrugand frunzele.

Cum putem sa combatem moliile?

Exista doua metode de combatere a moliilor. Prima este cea chimica, in care se pulverizeaza substante insecticide. Aparatul pe care il folosim este un pulverizator ultra low volume (ULV). Particulele foarte mici de substanta pe care acesta le genereaza patrund in cele mai inaccesibile spatii. Acolo moliile isi depun de obicei ouale.

In cazul in care folosim aceasta metoda, vom efectua 2 interventii, la interval de apriximativ 2 saptamani. La prima interventie vom actiona asupra insectelor adulte. In cea de a doua etapa vom viza insectele care au eclozat din ouale depuse inainte de prima interventie.

Cea de-a doua metoda este cea prin care se amplaseaza capcane adezive cu atractant in zonele unde am descoperit molii. Eficacitatea acestor capcane este pe o arie mai restransa decat cea a substantelor insecticide.

Contactati House Keeping DDD. Suntem experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie. Va vom oferi o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si faceti o programare pentru a discuta si analiza cu dumneavoastra toate metodele si optiunile de exterminare a viespilor.