combatere viespi

Servicii dezinsectie pentru combatere viespi

Serviciul de dezinsectie si combatere viespi este de obicei facut la acoperisurile caselor, unde reusesc sa isi faca cuiburi. Am avut insa si situatii cand acestea au reusit sa se instaleze in interiorul casei. Combaterea viespilor se realizeaza cu ajutorul pulverizatoarelor de mare presiune. In functie de marimea cuiburilor, folosim atomizoare de spate, sau atomizoare de mare presiune 80 de bari. E important sa nu ne apropiem prea tare de cuiburile viespilor. Cu ajutorul acestor atomizoare, putem pulveriza de la mare distanta substanta insecticida. In situatiile in care viespile au reusit sa va intre in casa, folosim alta metoda pentru dezinsectie viespi. Cu ajutorul unor nebulizatore ULV reusim sa imprastiem substanta insecticida in absolut toate spatiile. In acest fel intregul interior al casei este tratat cotra acestor insecte! Folosim insecticid atat in zonele infestate cat si restul casei, substanta folosita are doua efecte. In procedura de exterminare a viespilor se caracterizeaza prin efectul imediat, dar si in timp. House Keeping DDD indeparteaza cuiburile viespilor, ele ramanand infestate cu substanta insecticida pentru mult timp. Viespile care nu au fost in cuib cand am facut dezinsectia, cand se reintorc, devin si ele infestate..

Procedura de dezinsectie viespi se realizeza intr-o singura etapa.

Pentru reusita eliminarii daunatorilor, intervenim dimineata la prima ora, pentru a prinde toti daunatorii in cuib. Daca unele viespi reapar, dupa 10 zile repetam operatiunea. Eliminam viespile in totalitate, deoarece la orele diminetii ele sunt inca „acasa”. In aceasta etapa folosim un insecticid cu efect instantaneu (de soc). Peste cele 7 – 10 zile, daca mai exista insecte care reapar, folosim o alta substanta ce se caracterizeaza printr-o remanenta indelungata. In acest fel ne asiguram ca rezultatele se vor mentine pe o perioada cat mai indelungata!

Contactati House Keeping DDD. Suntem experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie. Va vom oferi o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si faceti o programare pentru a discuta si analiza cu dumneavoastra toate metodele si optiunile de exterminare a viespilor.