combatere soarece de casa

Servicii combatere soareci.

Soarecele are o lungime de pana la 10 cm si cantareste intre 10 si 20 grame. Traieste pana la 18 luni. Are botul scurt, ochi mici si urechi lipite de cap. Este un bun catarator si alearga rapid. Se hraneste cu seminte de cereale si plante, dar si cu orice gaseste in gospodarii si locuinte.

Soarecii se innmultesc repede si traiesc maxim 2 ani. Pe parcursul unui an, o femela poate fata de 10 ori cate 5 – 12 soricei. Aceste rozatoare sunt daunatoare din cauza igienei precare pe care o au. Din punct de vedere economic, ei pot provoca daune insemnate in industria alimentara, supermarket-uri si depozite de cereale. Mai pot fi intalniti in hoteluri si resaurante insalubre, unde contamineaza produsele alimentare. Avand mici dimensiuni, pot intra cu usurinta in case, unde se instaleaza in camari si dulapuri.

Diferite metode pentru combaterea soarecilor de casa.

Daca aveti motive sa credeti ca sunteti invadat de soareci, este recomandat sa ne contactati cat mai curand posibil. Noi folosim granule si brichete moi cu care exterminam populatiile de soareci. Totodata, insecticidul ecologic pe care il pulverizam in zonele infectate este foarte eficient. El ajunge in fisurile si spatiile in care se ascund rozatoarele, astfel va elimina soarecii care va da batai de cap. Eficienta si rapiditatea sunt atuurile firmei House Keeping din Baia Mare, specializata in deratizare.

Contactati House Keeping DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si faceti o programare – vom discuta si analiza cu dumneavoastra toate metodele pe care noi le folosim la deratizare.