fbpx
Echipa-Dezinsectie-Baia-Mare

Despre House Keeping, firma DDD Baia Mare

Suntem pe piata din anul 2003. Atunci House Keeping isi facea intrarea pe piata serviciilor de curatenie din Baia Mare. De atunci ne-am diversificat domeniile in care ne punem echipa de profesionisti la dispozitie. Dezinsectia a fost urmatorul serviciu prestat, deoarece unde nu este curatenie, pot aparea usor insecte daunatoare.

Apoi dezinfectia si deratizarea sunt si ele servicii adiacente curateniei. Noi ne-am specializat in eliminarea agentilor patogeni din diferite medii septice si am cautat cele mai bune metode pentru a face asta.

Soarecii si sobolanii sunt niste animale care sunt foarte periculoase pentru om deoarece ele sunt purtatoare de boli. De aceea, ne-am concentrat efortul si in eradicarea populatiilor de soareci si sobolani din zonele unde creaza probleme.

Continuam sa facem curat in locuinte, birouri si spatii comerciale cu aceasi daruire ca in prima zi. Totodata, ne imbunatatim metodele pentru dezinsectie, dezinfectie si deratizare, pentru a va oferi cele mai bune servicii.

Cu ce ne ocupam

Suntem specialisti in dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Dar activitatea noastra principala ramane curatenia.

De ce sa ne alegi

Pentru ca avem solutii pentru orice problema legata de insecte, virusi sau rozatoare.

Misiunea noastra

Sa lasam in urma noastra o curatenie perfecta si sa oferim tuturor clientilor nostri servicii de calitate.

Call Now Button