servicii dezinsectie capuse

Servicii dezinsectie capuse caini sau capuse pisici

Serviciul de combatere capuse se refera la exterminarea insectelor din interiorul locuintelor. Exista sute de specii de capuse cunoscute, care pot fi clasificate drept capuse mari si capuse mici.

Capusele mici sunt cel mai frecvent întâlnite în pesteri sau cuiburi si se hranesc cu sange.
Ele intra in contact cu oamenii care stau in campinguri sau exploreaza pesteri.

Capusele mari se hranesc cu sângele reptilelor, pasarilor si mamiferelor, inclusiv al oamenilor. Ele trec de la o etapa de dezvoltare la alta dupa fiecare masa de sânge. Aceste capuse au trei stadii de dezvoltare incepand de la larva, nimfa si terminand cu adult.
Capusele mici sufera o serie de naparliri si se alimenteaza mai des decât capusele mari.

Una dintre cele mai comune specii de capuse este capusa de caine

Ele sunt vectori pentru mai multe boli, cum ar fi: boala Lyme, ehrlichioza, tularemia, babesioza, febra recurenta.
De asemenea, capusele pot provoca paralizie.

Capusele urca pe geamuri si se pozitioneaza pentru a sari pe blana sau pielea gazdei.
Cainii cu blana deasa sunt predispusi la contactarea capuselor care în interior se pot dovedi daunatoare si pentru oameni.
Pentru a preveni transmiterea bolilor de la capuse, trebume sa se inspecteze regulat blana animalelor de casa.
Dupa identificarea capusei, exista diferite metode de a o extrage. Important este sa nu-i zdrobiti corpul sau sa permiteti trompei sa ramâna în corpul victimei.
Îndepartarea necorespunzatoare poate duce la infectii asa ca va sugeram sa consultati medicul veterinar pentru optiuni de tratament.
Capusele de caine sunt foarte cunoscute pentru ca infesteaza animalele de companie.
Ca toate capusele, capusa de caine începe ca ou si trece prin stadiile de larva si nimfa inainte de a se dezvolta ca adult.
In cazul infestarii cu capuse, contactati-ne, deoarece dezinsectia capuselor poate fi facuta cel mai bine de specialisti.

Contactati House Keeping DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si faceti o programare – vom discuta si analiza cu dumneavoastra toate metodele si optiunile de exterminare a puricilor.